Slovenija
Oglas

Ali veste, da je kar 98 odstotkov ljudi, ki nosi očala, primernih za korekcijo dioptrije?

Ljubljana, 17. 03. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Tako je, kar 98 odstotkov ljudi, ki nosi očala je primernih za odpravo dioptrije. Vrsto posega in možnosti odprave dioptrije pa vsak posameznik ugotovi šele po prvem opravljenem pregledu pri strokovnjaku. Zato hitro opravite prvi korak naproti življenju brez očal in rezervirajte termin za strokoven pregled po znižani ceni. Izkoristite 75% popust in se prijavite.

Na oftalmološkem pregledu vam bo oftalmolog preverjal ali je vaša dioptrija stabilna, ali se nahaja v pravem razponu, ali imate zdravo roženico, itd. Pregled je popolnoma neboleč, traja pa približno dve uri. Zenice se ob pregledu razširijo, posledično pa pacient ta dan vidi bolj motno. Priporoča se spremstvo na pregledu ali prevoz. 

Ali veste, da vam ena izmed klinik nudi, kar 6 let garancije na poseg? Zaupajte nam, saj na osnovi anket vemo pri kateri kliniki so ljudje, ki so že opravili poseg, tudi najbolj zadovoljni - namreč sodelujemo le s klinikami, ki nam dovolijo meriti zadovoljstvo pacientov. Premagajte strah in naredite spremembo!

Izkoristite 30% - 50% popust na lasersko korekcijo dioptrije in 25% na vgradnjo leč ter si omogočite oster vid na obroke. Rešite se očal, ki vas motijo pri vsakodnevnem opravljanju dela in pri športnih dejavnosti. Rešite se suhih in vnetih oči, ki jih povzročajo leče. Za vedno odpravite dioptrijo in na neboleč način zaživite življenje brez težav z vidom TUKAJ.

Doktor 1A

Ali je operacija varna? Kakšna so tveganja?

Gre za varno operacijo, pri kateri je laserski žarek med posegom računalniško nadzorovan in se lahko kadarkoli izklopi. Med posegom se ne dotakne notranjosti očesa, torej mrežnice in vidnega živca, vendar korigira roženico – povrhnjico in s tem se zmanjšuje možnost tveganja za večje zaplete. Študije kažejo, da je tveganje za okvare zelo majhno oz. zanemarljivo. Najpogostejši zaplet po operaciji je suho oko, ki ga blažimo s kapljicami. Na splošno so rezultati odlični, o čemer pričajo zgodbe mnogih zadovoljnih uporabnikov, ki jim je operacija pomagala do perfektnega vida. Postopek na posameznem očesu traja le 20 sekund in je neboleč, naslednji dan že lahko nadaljujete z vsakdanjimi obveznostmi. Celoten postopek skupaj z pripravo na operacijo traja pol ure.

Je operacija res neboleča? Koliko časa traja?

Operacija laserske odprave dioptrije je 100% neboleč poseg. Sama operacija pa traja nekaj sekund z pripravo nastavitev laserja in namestitev pacienta pa do 15 minut. Vendar najbolj pomemben je kakovosten pregled, ta pa v profesionalnih očesnih klinikah traja tudi do 2 uri, zato ker se pacientu izmeri debelina, zakrivljenost, elevacija in na splošno kvaliteto roženice, širina zenice, kvaliteto solznega filma (solzavost), gostoto očne leče in ugotavljanje skrivni dioptrij,.itd.

Najdražje ni nujno najboljše

Poleg cene je seveda najbolj pomembno, da so pacienti po operaciji zadovoljni s samo operacijo. Zato pri Doktor 1A primerjajo tudi zadovoljstvo pacientov nekaterih očesnih centrov, ki jih dobijo direktno od strank, ki operacijo dejansko že opravile. Tako dobijo vpogled, kako so pacienti zadovoljni pri posameznem očesnem centru. Naj nekaj več povedo mnenja zadovoljnih strank. 

Pri izbiri očesnega centra so pomagali tudi Ljubljančanki Mateji. "Presenečena nad vsemi koristnimi informacijami zaposlene v Doktor 1A in možnosti določenih ugodnosti sem se odločila za lasersko odpravo dioptrije." Operirali so jo v Zagrebu. "Navdušena nad strokovnostjo, prijaznostjo in uspešnim posegom prav vsem priporočam, naj se obrnejo na podjetje Doktor 1A. Pri mojih 53 letih vam z največjim veseljem sporočam, da res vidim in ne potrebujem več očal," je sporočila.

Doktor 1A

Operacije zagotovo ne boste preplačali, če vam bodo iz Doktor 1A posredovali ponudbo 14 očesnih centrov iz Slovenije in Hrvaške, pa tudi vpogled v rezultate, kako so pacienti zadovoljni z očesnimi centri, boste prejeli. Izkoristite akcijo, ko se lahko za vedno znebite dragih očal in leč ter privarčujte do 1072 evrov z možnostjo obročnega odplačevanja. Obročno plačevanje je možno že za 9 evrov na mesec. Poleg operacij oči posredujejo tudi podatke o najbolj ugodnih in kakovostnih zobozdravstvenih storitvah in lepotnih posegih.

Kaj o nas pravijo naše stranke? 

- Nadja: S posredovanjem Doktor 1A sem bila zelo zadovoljna. Pregled je potekal super, zdravnik mi je predstavil različne metode in opisal katere in zakaj bi bile primerne za mene. Z novim vidom sem že sedaj zelo zadovoljna in verjamem, da bo vid se vsak dan boljši.

- Rok: Zelo sem zadovoljen s storitvijo. Pregled in operacija sta potekala hitro in brez zapletov. Sem zelo zadovoljen z svojim novim vidom, še posebej zaradi tega ker nebom več rabil nositi očal.

- Tea: Izjemno osebje Doktor 1A, resnično so posredovali vse potrebne informacije in se maksimalno potrudili, posebna hvala g. Mojci.

- Aleš: lepo razloženo, prijazno osebje ,operacija hitra in povrnjen vid.

- Marjana: Zelo sem zadovoljna glede celotnega poteka. Najbolj pa ,ker ne potrebujem nobenih očal. V eno oko so mi po moji želji vstavili lečo, da vidim tudi od blizu.

- Ana: Pregled in operacija sta potekala zelo korektno. Podane vse informacije. Zelo prijazni in ustrežljivi. Moj vid ob menjavi obeh leč neprimerno boljši kot pred operacijo.

Ko se odločate za operacijo, bodite pozorni, saj prihaja do ogromnih razlik v cenah. Razlike so tudi do 3,3-kratne. _️

Cene ponudnikov se med seboj zelo razlikujejo. Prihaja tudi do 3,3-kratne razlike v ceni med najcenejšo in najdražjo operacijo. Ni nujno, da je najdražja operacija tudi najboljša, zato predlagamo individualni posvet, na katerem vam svetujemo, kakšne vrste operacija je za vas najbolj primerna. Preden pristopite k posegu, je potrebno najti kakovostnega strokovnjaka in primerjati cene.

Če ste zainteresirani vam priporočamo pogovor z nami, kjer boste prejeli strokovne nasvete in odgovore na vsa vaša vprašanja. Pokličite na 080 1288 ali oddajte povpraševanje  TUKAJ.

 

Naročnik oglasa je Doktor 1A d.o.o.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja