Slovenija
Oglas

Čas je za spremembo

Ljubljana, 05. 02. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pridruži se dinamični, zadovoljni in uspešni ekipi

Iskreno nasmejani ljudje
Iskreno nasmejani ljudje FOTO: Arhiv ponudnika

Pridružite se ekipi ki zagotavlja, da je v vsakem petem avtomobilu v Evropi, v vsakem drugem sesalcu v EU, v najboljših baterijskih orodjih na svetovnem trgu, tudi del vašega truda. To namreč delamo v Domelu – skrbimo da se ''svet'' vrti. Dobavljamo vrhunsko opremo laboratorijem po celem svetu, naši motorji hladijo data centre največjih podatkovnih gigantov in meljejo najbolj dišečo jutranjo kavo. 

V zadnjih osmih letih smo s prodajo energetsko najbolj varčnih ventilacijskih in klimatizacijskih elektromotorjev na svetu prihranili več kot je letna poraba električne energije v gospodinjstvih v Sloveniji. 

Pripravljenost pomagati, sodelovanje
Pripravljenost pomagati, sodelovanje FOTO: Arhiv ponudnika

Timski duh, zavzetost za delo, nadrejeni ki razumejo, da imamo doma družino, da kdaj zbolimo, da imamo kdaj slab dan, ... vedno pripravljeni pomagati - vse to je Domel. Podjetje, ki se zaveda, da so zaposleni največja dodana vrednost. V kolektivu prevladuje sproščeno in dobro vzdušje. 

Domel nudi ugodnosti, ki jih zaposleni lahko izkoristijo v prostem času ali med dopustom: omogočamo cenejše vstopnice za bazene, savne, masaže, različne terapije in v zimskem času tudi smučarske karte za bližnja smučišča. Podjetje ima lastne turistične kapacitete (na morju in v toplicah), ki popolnoma vsem zaposlenim omogočajo sprostitev in oddih po zelo ugodnih cenah. Podpiramo tudi udeležbo na organiziranih izobraževanjih in dopuščamo možnost študija ob delu. 

Vsak zaposleni ima možnost oddati svoj predlog za inovacijo ali izboljšavo, ki bi jo lahko uporabili v proizvodnem postopku ali pri izdelku. Ideje seveda tudi ustrezno finančno nagradimo. Vsako leto Domelovci prejmemo nadstandardni regres in božičnico. 

Timski duh
Timski duh FOTO: Arhiv ponudnika

Tudi če nimaš ustrezne izobrazbe, oziroma meniš, da nimaš ustreznih delovnih izkušenj, boš pri nas dobrodošel. Možnosti za priučitev novih znanj je pri nas veliko. Poleg usposabljanj na delovnih mestih, spodbujamo tudi nadaljnje šolanje, štipendiranje, dokončanje izobrazbe, učenje tujih jezikov, ...

V proizvodnih prostorih in nasploh v celotnem podjetju je zelo čisto in urejeno okolje. 

Na lokacijah v Železnikih, Škofji Loki in v Retečah iščemo več kandidatov za razpisana delovna mesta v proizvodnji in v tehničnih službah, ki omogočajo proizvodnji, da nemoteno deluje. Delo je organizirano v treh izmenah in vključuje upravljanje strojev, preverjanje kakovosti in pakiranje.

Zainteresirane vabimo, da svojo prijavo z življenjepisom oddate na spletni strani https://app.domel.com/prijave.

Ne oklevajte s prijavo, v Domelu vas bomo sprejeli z odprtimi rokami in vam pomagali pri uvajanju na novo delovno mesto!

 

Naročnik oglasa je Domel d.o.o. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3