Slovenija
Oglas

Hervis: odprtje najmodernejše trgovine v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana

Ljubljana, 29. 03. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

V četrtek, 30. marca se po popolni prenovi ponovno odpira Hervis trgovina v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana.

Gre za eno najmodernejših športnih trgovin v regiji, ki z inovativno notranjo postavitvijo preobraža nakupovalno izkušnjo kupcev. Poseben poudarek je v tem letnem času na teku, pohodništvu in kolesarstvu, kjer Hervis sledi željam in potrebam kupcev. Hervis v nakupovalnem središču Citypark kmalu napoveduje odprtje največje kolesarske trgovine v Sloveniji. Glavno prednost trgovine predstavlja jasna delitev na športne svetove, tek, pohodništvo, kolesarstvo in pozimi smučanje s kvalitetnim servisom. Naslednja izmed novosti je info točka, ki kupcem nudi kompleten servis storitev, hkrati pa tudi prevzem naročil iz Hervisove spletne trgovine, s čimer kupci prihranijo strošek poštnine. Med inovativne storitve sodijo tudi brezplačna 3D analiza stopal, prilagajanje smučarskih čevljev, konfigurator tekaške obutve ter personalizirana nastavitev koles...

Na skoraj 1500 m2 nakupovalnih površin Hervis Citypark Ljubljana ponuja bogat nabor športne opreme, pripomočkov, športnih in trendovskih oblačil ter obutve in dodatkov za vse vrste športov. Stranke lahko izbirajo med vsemi najnovejšimi trendi in izdelki za šport in prosti čas, svetovno uveljavljenih blagovnih znamk, prednjačijo oblačila, obutev in oprema za tek, pohodništvo, kolesarstvo...

Hervis

V fokusu: tek, pohodništvo in kolesarstvo 

Ponudba izdelkov v prenovljeni trgovini v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana je v tem letnem času še posebej bogata na področju kolesarstva, teka, pohodništva in športnih aktivnosti na prostem. Od široke izbire tekaških čevljev, športnih ur, ustreznega tekaškega tekstila, ki zadosti vseh okusom in oblikam, do kompetentnega svetovanja pri pomerjanju in nakupu tekaške obutve. Za vse to in še več je Hervis Citypark Ljubljana pravi in prvi naslov.

Ker se želi Hervis kupcu približati na bolj kvaliteten način, bodo poslovalnico v naslednjih nekaj mesecih tudi razširili v največji možni meri in v pritličnem delu zgradili največjo kolesarsko trgovino v Sloveniji, s površino dobrih 1500 m2, in to v novem konceptu, z novimi blagovnimi znamkami in produkti, novo opremo itd. Kupcem bodo tako ponudili tudi izbor kolesa po meri - glede na njihove individualne potrebe in telesne predispozicije, torej glede na višino posameznika, dolžino njegovih okončin, možna bo tudi izposoja koles.

Kompetentno znanje na področju kolesarstva: od ponudbe do servisa koles

Posebnost prenovljene trgovine je tudi povsem nov kolesarski servis. Poleg varnostnih pregledov, vam tukaj nudijo še montažo kolesa ob nakupu, kjer seveda upoštevajo vaše želje glede individualnih nastavitev in morebitnih drugih posebnosti. 

Z zasledovanjem novega trenda v kolesarstvu – električna mobilnost, pa bo Hervis Citypark Ljubljana ponujal tudi kvalitetni kolesarski servis e-koles, od samega pregleda kolesa do nastavljanja programske opreme teh koles. Vse to za kar največjo varnost in užitek pri vožnji. 

Info točka – srce trgovine

Središče trgovine je info točka, ki kupcem nudi kopico inovativnih storitev. Eno izmed glavnih novosti predstavlja 3D analiza stopal, ki jo omogoča naprava Safesize, ki s pomočjo tridimenzionalne analize stopal ter apliciranemu pritisku na podlago, kupcu le v nekaj sekundah analizira tehniko teka ter ponudi idealno prilegajoč se tekaški čevelj! Potem je pozimi tukaj še storitev individualnega prilagajanja smučarskih čevljev, oz. t.i. boot fitting, ter footbalance storitev, s katero lahko kupcu na licu mesta izdelajo individualno prilagojen vložek za športni čevelj. Tako vas športni čevlji nikdar več ne bodo tiščali. Info točka pa je prav tako stičišče spletne in stacionarne trgovine. Pomeni, da bodo kupci tukaj lahko brez stroškov poštnine prevzeli artikle, ki so jih naročili v Hervisovi spletni trgovini. Poleg tega, da bodo prihranili, bodo lahko naročene izdelke tudi takoj pomerili in po potrebi brezplačno menjali.

Spreminjamo koncept trgovin, saj je kupec postal osveščen športnik, ki si želi bolj napreden produkt. Ta zares celovita prenova trgovine v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana sledi našemu novemu konceptu zasnove trgovine, kjer so v središču športni svetovi tek, kolesarstvo, pohodništvo, pozimi pa smučanje in turna smuka ter predvsem Info točka, kjer kupcem nudimo številne inovativne in personalizirane storitve ter strokovno svetovanje. Info točka predstavlja torej vse kar zadeva kupca in popolno nakupovalno izkušnjo - povsem v duhu filozofije customer first, ki se jo trudimo zasledovati. Trgovina je sedaj preglednejša, kupci se bodo v njej še enostavneje znašli. Prenove pa se nismo lotili le v gradbenem smislu, prenovili in nadgradili smo tudi našo ponudbo, tako da bomo odslej še bolj kompetentni, tako v smislu ponudbe, kot tudi strokovnega znanja naših zaposlenih. Hervis je v Ljubljani zagotovo prvi naslov za tek, pohodništvo, kolesarstvo, fitnes itd., kmalu bo prvi za še nekatere druge priljubljene športne zvrsti. S tovrstnimi prenovami trgovin bomo nadaljevali tudi v prihodnje, saj načrtujemo prenove trgovin po vsej državi ter tako našim kupcem omogočiti edinstveno nakupovalno izkušnjo. Za vse kolesarske navdušence pa v začetku poletja pripravljamo še prav posebno presenečenje, ki bo Hervis Citypark Ljubljana nedvomno umestilo na sam vrh kolesarskih trgovin. Čez nekaj mesecev namreč odpiramo največjo kolesarsko trgovino pri nas. S tem želimo odgovoriti na naraščajoče potrebe kupcev po kvalitetnejših produktih in kompetentnih storitvah. V zadnjem času sta električno kolo in električna mobilnost v velikem vzponu, tako s strani povpraševanja kupcev, kot s strani industrije pri razvoju produkta. Zato ocenjujemo, da bo to kar za nekaj let, mogoče več desetletij, naša tema, ki jo želimo nagovoriti z dodatno ponudbo in servisom e-koles pravi Aleš Černe, direktor podjetij Hervis Slovenija in Hervis Hrvaška.

Trgovino v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana vodi Žiga Ham Kacin: Skupaj s svojo ekipo se že zelo veselim ponovnega odprtja naše trgovine. Ponosni smo, da bomo lahko našim strankam s kompetentnim strokovnim znanjem odslej svetovali v tako modernih prostorih in tako prijetnem okolju. Vse vrhunske storitve ki jih nudimo, pa bodo samo še doprinesle k temu, da bo nakupovalna izkušnja prav za vsakogar nepozabna. Zato vljudno vabljeni, obiščete nas in se o tem ter o zares vrhunski otvoritveni ponudbi prepričajte tudi sami!"


***
O Hervisu

Hervis je mednarodno podjetje s petdesetletno tradicijo. Sedež podjetja je v avstrijskem Salzburgu. V Sloveniji je podjetje Hervis d.o.o. svojo prvo trgovino odprlo leta 1997, do danes pa je z 21 prodajnimi mesti postalo ena večjih in vodilnih športnih trgovin.

V skladu s sloganom Get movin' HERVIS simbolizira veselje do gibanja in pozitiven pogled na življenje. Hervis svojim kupcem ponuja vse največje svetovno priznane blagovne znamke iz sveta športa. In to po dobri ceni. Odlikuje ga visoko kompetenten prodajni program, dobra ponudba dodatnih storitev, kompetentno strokovno svetovanje in cenovno vselej konkurenčna ponudba.

Kljub konstantni rasti v zadnjih nekaj letih, zastavljenih ciljev še zdaleč nismo dosegli. Postati želimo najboljši v razredu. Zato odpiramo nove poslovalnice in nenehno izboljšujemo ponudbo in nadgrajujemo strokovno znanje naših prodajnih svetovalcev. Za dodatne informacije obiščite: www.hervis.si


Naročnik oglasa je Hervis.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3