Svet

Argentina v primežu evforije, prvi čarterski let v Katar že razprodan

Buenos Aires, 14. 12. 2022 18.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Melita Stolnik
Komentarji
3

Argentino je zajela evforija. 46-milijonskemu narodu se, kot pravimo, meša od sreče. Stotisoči v središču Buenos Airesa in drugih mestih doma in po svetu že skoraj 24 ur slavijo torkovo zmago svoje nogometne reprezentance proti Hrvatom in s tem vstop v finale mundiala v Katarju. Gavči so vatrene premagali s tri proti nič. Lionel Messi se je v njihovih očeh na lestvici nogometnih božanstev povzpel še stopnico bliže legendarnemu Diegu Maradoni. Argentinci nameravajo množično romati v Katar. Nacionalna letalska družba je že razprodala prvi čarterski let v Katar. Tako razočarani Hrvati kot njihov zvezdnik Luka Modrić za poraz krivijo sodnika, ki je že v prvem delu tekme Argentincem dosodil enajstmetrovko. A so ponosni na vatrene, ki bodo, tako upajo, osvojili tretje mesto.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kapljač1
16. 12. 2022 14.24
+1
Ko bi le za "več kruha " mase takole šle na ceste!
borjac
16. 12. 2022 10.05
+1
Vsa ta evforija, okrog Argentinske reprezentance in dosedanje sojenje v prid Argentincem ter Messiju, kaže na to da bodo porinili Agentince z Messijem tudi na račun Francozov do naslova Svetovnega prvaka, prav vidno vsi navijajo za Messija, v tisku komajda zaslediš kakšno besedico o Francozih, nas pa v vseh medijih stalno pumpajo o Polbogu Messiju, v smislu da mora dobiti naslov Svetovnega prvaka, ker mu samo to še manjka, ki mu je na igrišču vse dovoljeno, sodniki mu ne piskajo nič proti ampak vse zanj, Poljak Marčinjak je ta pravi sodnik za blamažo, Katarci forcirajo Argentince, in Katarci so kupili Svetovno prvenstvo, Fifo, Infantina in Sodniško organizacijo, torej bomo videli kako bodo stvar izpeljali, mogoče pa jim bodo vsem tem "manipulantom" Francozi pokvarili načrtovano slavje, VIVE LE FRANCE.
main
15. 12. 2022 09.38
WOOOW, prvi čarterski let razprodan....noro :)