Borilni športi

Combate Global 17: tokrat bodo v ospredju dekleta

Miami, 11. 08. 2022 22.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriška organizacija Combate Global bo za ljubitelje mešanih borilnih veščin znova poskrbela za zgodnje sobotno vstajanje. Tokrat bo borilni dogodek obarvan povsem žensko, saj bo vseh pet borb na sporedu potekalo v ženski konkurenci. Borilni dogodek si lahko v soboto od 5.00 dalje v živo ogledate na VOYO.

V glavni borbi dogodka se bosta pomerili Claire Lopez, ki se trenutno nahaja na drugem mestu izzivalk v atomski kategoriji, a bo šla tokrat kategorijo višje in izzvala Camilo Rivarolo. Urugvajka, ki trenutno živi in trenira v Parizu, se je športno izobrazila v slovitem švedskem klubu Allstars, kjer trenirajo nekatera največja imena svetovnega mma-ja, kot sta na primer Alexander Gustafsson in Khamzat Chimaev.

Combate Global 17
Combate Global 17 FOTO: VOYO

Za ogrevanje bosta poskrbeli novopečena profesionalka (profesionalno je debitirala maja letos) Melissa Gomez in Elizabeth Avila, ki še lovi prvo zmago v mešanih borilnih veščinah. Nadaljevali bosta Yessica Ortega in Dee Begley, pred glavno borbo pa se bosta pomerili še neporaženi Flor Chavez in Rosselyn Chavira, ki je tretjepostavljena izzivalka v mušji kategoriji.

Po glavni borbi pa se bosta v zadnji borbi dogodka pomerili še osmopostavljena v mušji kategoriji Aitana Alvarez in borka, ki se nahaja mesto nižje, Tyler Schaefer. V kolikor bo kakšna borba odpadla ali pa bodo dekleta hitro obračunala med seboj, pa boste lahko videli tudi eno (vnaprej posneto) moško borbo, in sicer v lahki kategoriji med Gabrielom Mazzettijem in Chrisom Alvidrezom.

Seznam borb, ki si jih boste lahko ogledali na VOYO:

Ženska mušja kategorija: Aitana Alvarez – Tyler Schaefer

Ženska slamnata kategorija: Claire Lopez – Camila Rivarola

Ženska mušja kategorija: Flor Chavez – Rosselyn Chavira

Ženska mušja kategorija: Yessica Ortega – Dee Begley

Ženska atomska kategorija: Melissa Gomez – Elizabeth Avila

Dodatna oziroma rezervna borba:

Lahka kategorija: Gabriel Mazzetti – Chris Alvidrez

Combate Global 17
Combate Global 17 FOTO: VOYO
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Bigbadjohn
12. 08. 2022 09.45
+1
Od preveč dobrega se preobješ. Meni zadostujeta UFC in KSW...