Borilni športi

Erko Jun: Pridite, da vidite ta spektakel, naredimo skupaj pravi šov!

Ljubljana, 19. 04. 2024 06.00 | Posodobljeno pred 12 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
N.M., T.V., Ž.K.
Komentarji
4

V soboto bodo v ljubljanski Hali Tivoli prišli na svoj račun ljubitelji mešanih borilnih veščin. Znova sta moči združili slovenska organizacija WFC in bahrajnska BRAVE FC. Na delu bodo tudi štirje Slovenci, v glavni borbi večera pa se bosta udarila borec iz Bosne in Hercegovine Erko Jun ter Alžirec Mohamed Said Maalem. 33-letni Jun, ljubljenec občinstva, ki je že lani zabaval številne navzoče, je tudi tokrat pripravljen na pravi šov in nov borilni spektakel: "Tako kot lansko leto ste tudi letos vsi dobrodošli!"

Said Maalem in Erko Jun
Said Maalem in Erko Jun FOTO: Aljoša Kravanja

Erko Jun, 33-letni borec iz Bosne in Hercegovine, se bo tako kot lani tudi letos boril v glavni borbi večera. Da to ni naključje, poudari tudi borec sam: "Ko jaz vstopim v kletko, grem tja z namenom, da dam vse od sebe. Zato me ljudje, zato me organizacija vključuje v glavni del dogodka. Ker sem pač tak, ker naredim šov in pravi spektakel. Zares dam vse od sebe!"  

V kletki mu bo nasproti stal Mohamed Said Maalem, zmagovalec obračuna pa si bo zagotovil borbo za naslov prvaka Brave v poltežki kategoriji. "Seveda mi to veliko pomeni. Da pridem sem in da imam priložnost, da se borim z izzivalci in za naslov v tako kratkem času, ja, seveda, to je fenomenalno, sploh ne znam opisati z besedami," navdušeno pripoveduje Jun. Kako pa vidi svojega nasprotnika? "Prepričan sem da je povsem pripravljen na borbo, vidi se, da je pravi borec, in vidi se, da je tudi on, tako kot jaz, prišel sem, da zmaga. Točno takšen je, kot mora pravi borec biti."

Dogodek bo tudi slovensko obarvan, saj bomo na delu lahko pospremili kar štiri slovenske borce. Več o samem dogajanju lahko preberete v spodnjem članku. Zato vas lahko le še povabimo, da si borilni spektakel ogledate v Hali Tivoli ali v neposrednem prenosu na Kanalu A in VOYO od 20. ure dalje. In kot še pove Jun: "Tako kot lansko leto ste tudi letos vsi dobrodošli. Pridite, da vidite ta spektakel, spet sem tu v Ljubljani. Želim, da napravimo pravi šov, tako kot vedno!"

WFC 26 / BRAVE CF 81 Fight Card
WFC 26 / BRAVE CF 81 Fight Card FOTO: Brave CF
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mamuth
19. 04. 2024 18.07
+1
Kdo normalen pa bi šel gledat te retarde ki se brcajo v glavo... 🥴
fronza
19. 04. 2024 08.39
-5
Vstopnice za mladoletnike bodo zastonj. Pridite v čimvečjem številu. Spektakel zagotovljen, šov pa tudi.
titomeni
19. 04. 2024 10.18
+3
Ja za tiste ki se se niso evolucijsko razvili
slimy12
19. 04. 2024 11.38
+2