POPKAST

'Moji začetki so bili v zaklonišču v Črnučah, zdaj borci trenirajo v sodobnih telovadnicah'

Ljubljana, 17. 04. 2024 06.10 | Posodobljeno pred 12 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Tadej Vidrih
Komentarji
2

V pričakovanju borilnega spektakla WFC/Brave smo v novem Popkastu gostili Davida Forsterja in njegovega trenerja Bora Bratovža. Forster bo nastopil v predzadnji borbi večera, Bratovž pa je bil nekoč eden izmed najboljših slovenskih MMA borcev, ki zdaj znanje uspešno prenaša na svoje varovance.

David Forster je slovensko občinstvo navdušil že pred enim letom, ko je v izjemno zanimivi borbi, po mnenju večine celo najboljši borbi večera, premagal nevarnega Srba Nemanjo Nikolića. To soboto bo znova stopil v kletko WFC in poskušal občinstvo še enkrat dvigniti na noge proti Nemcu Christianu Machu. Forster je s pomočjo trenerja Bora Bratovža podrobno analiziral tekmeca in verjame, da se bo vrnil na zmagovita pota. Nazadnje je namreč decembra doživel svoj prvi poraz v karieri, saj je v Bahrajnu v borbi, ki je bila izbrana za najboljšo borbo leta 2023 v organizaciji Brave, moral priznati premoč Mohamadseifiju Mohsenu.

Forster in Bratovž sta spregovorila tudi o načrtih za prihodnost, komentirala prvi nastop Jakoba Nedoha na glavnem turnirju PFL, se dotaknila youtuberjev, ki se preizkušajo v borilnih veščinah, ter podala mnenje glede nenadne rasti in povečanja zanimanja za mešane borilne veščine pri nas. Vabljeni k ogledu! 

WFC 26 / BRAVE CF 81

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Infiltrator
17. 04. 2024 11.17
+2
To je prišlo na površje od kar imamo vso balkanjado tu
Strenght coach
17. 04. 2024 13.28
+2