Borilni športi

Nekdanji svetovni boksarski prvak 'ujet na delu': Žal mi je, potrebujem pomoč!

Ljubljana, 03. 02. 2023 16.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Od lanskega leta upokojeni britanski boksar Kell Brook, ki je ljubiteljem te plemenite borilne veščine bolj znan pod vzdevkom 'Special K', se je v zadnjih dneh znašel na naslovnicah otoških medijev. Na žalost njegovih privržencev in njega samega zaradi napačnih razlogov, povod za škandal pa je kokain.

Da ima resne zdravstvene težave, ki jih sam ni zmožen rešiti, je dan po tem, ko je luč sveta ugledal video posnetek, na katerem je jasno razvidno, da je Kell Brook užival kokain, v čustvenem zapisu na družbenih omrežjih priznal tudi sam nekdanji svetovni boksarski prvak v poltežki kategoriji organizacije IBF (2014).

"Zafrknil sem, dvigujem roke in se obenem želim opravičiti vsem: družini, prijateljem, kolegom iz telovadnice in naposled svojim sledilcem, da sem jim povzročil toliko bolečine," je na Twitterju uvodoma zapisal danes 36-letni upokojeni boksar in nadaljeval: "Ni skrivnost, da se že dalj časa soočam z resnimi zdravstvenimi težavami, ki so med drugim posledica zaključka športne kariere. Aktivno iščem pomoč, ki je nujno potrebna, da se znova vrnem na pravo pot. Še enkrat se želim opravičiti za bolečino, ki sem jo prizadejal svojim najbližjim. Želim si le miru in pomoči, s katero bi prebrodil to zelo zahtevno obdobje."   

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Spomnimo, pred dnevi so se novinarji britanskega tabloida The Sun dokopali do videomateriala, ki je bil posnet na zasebni zabavi v Brookovi hiši. Na posnetku je razločno razvidno, da Kell Brook uživa kokain, medtem ko so fotografije pokazale, da ta nekdanji britanski borec poseduje omenjeno opojno substanco v večjih količinah. 

Po nastalem škandalu se je Brook za nekaj dni zavil v molk, nato pa, kot že omenjeno, spregovoril prek družbenega omrežja Twitter. 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

?ebula
03. 02. 2023 21.57
RdecaPesa
03. 02. 2023 21.15