Borilni športi

Soboto, polno mešanih borilnih veščin, odpira Combate Global 14

Miami, 22. 07. 2022 12.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriška organizacija mešanih borilnih veščin Combate Global se ne ustavlja. Pred nami je tretji zaporedni prenos borilnega dogodka, kjer se merijo predvsem mladi borci latinskoameriškega porekla. V glavni borbi večera se bosta pomerila Martin "Last Inca" Davila in Michael "Malicious" Reyes. Borilni dogodek si lahko v soboto od 5.00 dalje v živo ogledate na VOYO.

Če je Combate Global 12 ponudil izjemne nokavte, smo na Combate Global 13 videli dve lepi podreditvi. Z vzvodom na komolec se je izkazal predvsem Ana Palacios, ki je južnokorejsko nasprotnico v tapkanje prisilila iz povsem pdorejenega položaja. Bo Hyun Park je namreč borbo prepričljivo dobivala, a storila napako, ki jo je Mehičanka izkoristila.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V glavni borbi večera pa je Ruben Lozano s tehničnim nokavtom v drugi rundi ustavil Marcosa Bonillo in ustavil njegov zmagovalni niz. Enako bosta tokrat poskušala storiti Martin "Last Inca" Davila in Michael "Malicious" Reyes, ki se v glavno borbo večera podajata z zmago. Davila je lanskega maja debitiral v ameriški organizaciji in po soglasni sodniški odločitvi premagal Jonathana Sepulvedo, Reyes pa je slast zmage nazadnje okus letošnjega aprila, ko je prav tako po soglasni sodniški odločitvi ugnal Rodriga Garcio.

Combate Global 14

Veliko obeta tudi predzadnj borba večera (ki bi sprva morala biti glavna) med nekdanjim borcem organizacij LFA in Cage Warriors Josejem "Chepe" Mariscalom in Mehičanom, ki se že štiri leta bori v Combateju, Jordanom "Bull" Beltranom.

V Combate Global oz. še pred tem Combate Americas so se merili tudi nekateri nekdanji in sedanji borci organizacije UFC: Matt Hamill, Yaotzin Meza, Roman Salazar, Erik Perez in Jim Alers.

Mikey Reyes vs Rodrigo Garcia
Mikey Reyes vs Rodrigo Garcia FOTO: Fighting Spirit

Seznam borb, ki si jih boste lahko ogledali na VOYO:

Mušja kategorija: Martin "Last Inca" Davila – Michael "Malicious" Reyes

Peresna kategorija: Jose "Chepe" Mariscal – Jordan "Bull" Beltran

Ženska atomska kategorija: Katie Saull "Queen of the North" – Gloria "Gloriosa" Bravo

Lahka kategorija: Gabriel Morales – Alexander Sanchez

Bantamska kategorija: Abanoub "Anger Management" Fares – Erik Mendez

Combate Global 14
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.