Borilni športi

UFC-jev veteran se bo zoperstavil izkušenemu prvaku

Kenner, 24. 02. 2023 16.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nova sobota in nov borilni spektakel v boksu z golimi pestmi. Tokrat si boste lahko ljubitelji tega prvinskega športa na VOYO ogledali BKFC-jev dogodek z zaporedno številko 36, na katerem se bosta v glavni borbi večera za naslov prvaka težke kategorije pomerila aktualni prvak Arnold Adams in prvi izzivalec Alan Belcher. Borilni spektaktel v boksu z golimi pestmi si lahko v soboto od 3.00 dalje v živo ogledate na VOYO.

BKFC 36: Adams vs Belcher
BKFC 36: Adams vs Belcher FOTO: VOYO

Prvak BKFC-jeve težke kategorije Arnold Adams velja za enega najboljših tekmovalcev v boksu z golimi pestmi na svetu, saj je v osmih profesionalnih borbah v športu, ki v zadnjih nekaj letih postaja vse bolj popularen, zbral sedem zmag in le en poraz. A edini poraz, ki mu ga je po sodniški odločitvi zadal Chase Sherman, sega v leto 2019, od takrat pa je Adams, znan tudi pod vzdevkom 'Bomaye', slavil štirikrat in postal tudi prvak težke kategorije organizacije Bare Knuckle Fighting Championship. To je storil novembra 2021 proti Joeyju Beltranu, maja lani pa je naslov prvaka prvič tudi uspešno obranil.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tokrat pa Adamsa čaka težek test. Pomeril se bo z nekdanjim borcem v mešanih borilnih veščinah Alanom Belcherjem, ki se ga bodo ljubitelji MMA-ja spomnili še iz časov, ko se je boril pod okriljem UFC-ja. Belcher je bil član najmočnejše organizacije MMA med letoma 2006 in 2013, v tem času pa je zbral devet zmag in šest porazov. Leta 2015 se je Američan sicer športno upokojil, a se je na začetku leta 2021 odločil vrniti na športno sceno. Odločil se je posvetiti boksu in podpisal za organizacijo BKFC, pod okriljem katere se je do sedaj pomeril trikrat. Na debiju avgusta 2021 je zmagal po soglasni sodniški odločitvi, lani pa je z dvema tekmecema opravil že v prvi rundi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Seznam vseh borb glavnega dela dogodka, ki si jih boste lahko ogledali na VOYO:

Težka kategorija: Arnold Adams – Alan Belcher (za naslov prvaka)

Lahka kategorija: Bobby Taylor – James Lilley

Dogovorjena teža (do 77 kilogramov): Brad Kelly – Kaleb Harris

Srednja kategorija: Duke Sensley – Joseph Creer

Poltežka kategorija: Dennis LaBruzz – Stephon Reese

Srednja kategorija: Tony Jenkins – Dillion Winemiller

Velterska kategorija: Brandon Shavers – Bryce Henry

Peresna kategorija: David Bosnick – Andrew Angelcor

Peresna kategorija: Tyler Sammis – Cody Schieve

BKFC 36: Adams vs Belcher
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.