Borilni športi

UFC spektakel v Apex centru

Las Vegas, 04. 06. 2022 18.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ljubitelji najelitnejše organizacije v mešanih borilnih veščinah UFC, ki ste se navajeni zbujati sredi noči, boste prišli na svoj račun ob veliko bolj prijazni uri. V Apex centru v Las Vegasu se bosta v glavni borbi večera udarila težkokategornika, Alexander Volkov in Jairzinho Rozenstruik. Borca sta skupaj doslej vknjižila kar 33 zmag z nokavtom, tako da si lahko tudi tokrat obetamo spektakel v "osemkotni" kletki. Prenos na VOYO od 22. ure naprej.

Alexander Volkov - Jairzinho Rozenstruik
Alexander Volkov - Jairzinho Rozenstruik FOTO: 24ur.com

Sobotni večer bo na VOYO zaznamoval UFC Fight night, ki bo prvi od enajstih zaporednih vikendov borilnih spektaklov. V najbolj pričakovani borbi se bosta soočila težkokategornika Alexander Volkov in Jairzinho Rozenstruik. Tekmeca v dvoboj vstopata kot ranjena leva po porazih na njunih zadnjih borbah. Rus "Drago" Volkov je v do sedaj edini borbi v letošnjem letu izgubil v prvi rundi proti Tomu Aspinallu. V oktagon dvorane Apex center v Las vegasu pa bo stopil z razmerjem zmag in porazov 8-4. Zanimivo je, da je vse poraze doživel proti borcem, ki so na lestvici UFC postavljeni višje od njega. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Enako velja za njegovega nasprotnika "Bigi boya" Rozenstruika, ki je izgubil na treh od zadnjih šestih borb. Njegovo razmerje zmag v tekmovanju UFC (12-3) je rahlo boljše od Volkovovega. Posledično lahko pričakujemo borbo za "golo" preživetje, saj bi zmaga enega od njiju povzdignila tik pod elitni vrh borcev, drugega pa bi poraz potisnil nazaj v sivo povprečje. Borilni spektakel si lahko od 22. ure v ŽIVO ogledate na VOYO.

Seznam borb na UFC fight night spektaklu:
Težka kategorija: Alexander Volkov – Jairzinho Rozenstruik

Peresna kategorija: Dan Ige – Movsar Evloev

Peresna kategorija: Michael Trizano – Lucas Almeida

Ženska mušja kategorija: Poliana Botelho – Karine Silva

Poltežka kategorija: Alonzo Menifield – Askar Mozharov

Ženska slamnata kategorija: Felice Herrig – Karolina Kowalkiewicz

Aleksander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik
Aleksander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik FOTO: 24ur.com
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.