Košarka

Chicago priprave začel s porazom

Chicago, 05. 10. 2022 07.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.J., STA
Komentarji
0

Eden od junakov slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić, ki bo v novi sezoni severnoameriške lige NBA nosil dres moštva Chicago Bulls, je priprave na sezono 2022/23 začel s porazom. Košarkarji iz Chicaga so namreč doma gostili New Orleans Pelicanse, ki so zmagali s 129:125.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Goran Dragić je odigral 13 minut uvodne pripravljalne tekme Bikov, v tem času pa je v statistiko vpisal dve točki – zadel je enega od štirih metov iz igre, eno podajo in eno ukradeno žogo, izgubil pa je tri žoge. Naredil je tudi eno osebno napako. Dan prej je priprave na novo sezono začel Vlatko Čančar in s svojim moštvom Denver Nuggets na prvi tekmi klonil proti Oklahoma City Thundersom s 101:112. V noči na četrtek po srednjeevropskem času bo na parket stopil tudi prvi zvezdnik Dallas Mavericksov Luka Dončić, ki ga skupaj z ekipo čaka gostovanje v Tulsi.

Anketa direktorjev klubov v ligi NBA je razkrila, da je 23-letni Slovenec, ki bo v NBA začel peto sezono, prvi favorit za nagrado MVP za najkoristnejšega igralca lige.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.