Nogomet

Lažnega Neymarja v Katarju obkolili navijači

Doha, 30. 11. 2022 12.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ponedeljkov obračun med Brazilijo in Švico na svetovnem nogometnem prvenstvu ni bil napet le zaradi gola v zadnjih minutah. Na tribunah je namreč završalo tudi, ker se je na eni izmed njih pojavil moški, ki je bil na las podoben brazilskemu superzvezdniku Neymarju. Navijači so ga navdušeni obkolili, dobil je celo dostop do igrišča, na koncu pa se je izkazalo, da gre za prevaranta.

Prisotnost brazilskega nogometaša sicer ne bi bila bila nemogoča, saj si je igralec Paris Saint-Germaina tri dni pred tekmo Brazilija - Švica poškodoval gleženj, preostala ekipa je zato v ponedeljek na zelenico stopila brez poškodovanega Neymarja. Pred začetkom tekme pa se je nato pred stadionom pojavil moški, ki je bil slavnemu nogometašu na las podoben. 

Kot je razvidno s fotografij, je imel enako barvo las, obliko brade in celo enake tetovaže. Oblečen je bil v trenirko brazilskega kluba, v roki je nosil nahrbtnik znamke Louis Vuitton. Med hojo proti tribunam so ga obkrožili prvi oboževalci nogometne zvezde, s katerimi je posnel nekaj fotografij, videoposnetke je zajemal tudi sam. Dvojnik je pretental tudi varnostnike, ki so ga pospremili v notranjost in naprej do tribun, piše portal Sport bible.

Po tekmi, kjer je z 1:0 slavila ravno Brazilija, ga je obkolila večja množica navijačev in oboževalcev brazilskega športnika. Ti so s klici "Neymar" poskušali pridobiti pozornost nogometašu podobnega moškega ter proti njemu iztegovali roke. Po tekmi so ga obkrožili tudi uradni katarski varnostniki in ga pospremili do igrišča. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Da gre za 30-letnega igralca iz Brazilije, so menili tudi pri uradnem partnerju svetovnega nogometnega prvenstva v Katarju, mediju Fox Soccer. Športna ekipa je posnetke 'Neymarja', ki so ga oboževalci obkrožili tudi v prestolnici Doha, celo delila na svojem uradnem Twitter profilu. Ko so spoznali svojo zmoto, so objavi pripisali, da ima "Neymar zelo prepričljivega dvojnika". 

Medtem ko je na nogometnem stadionu dvojnik užival pozornost publike, najdražji nogometaš na svetu še vedno nadaljuje z rehabilitacijo. V petek se je v 79. minuti tekme Brazilije proti Srbiji spotaknil čez tekmovalca in si poškodoval gleženj, zaradi česar je mogel predčasno zapustiti igrišče. Kot je kazalo, gre za hujšo poškodbo, saj nogometaš po koncu tekme ni več mogel stopiti na poškodovano nogo. Kot so sporočili iz kluba, bo izpustil več tekem.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bohinj je zakon
30. 11. 2022 15.31
Apostol1
30. 11. 2022 15.16
+1
Je saj veselo , saj končno ni naredil nič negativnega , meni sebno se zdi humorno in prijetno. Drugače rečeno , bravo za take face , ki nam pričarajo veselje na obrazu.
N0EL
30. 11. 2022 14.57
+3
lol ženska se je skoraj onesvestila. 🤣
Roadkill
30. 11. 2022 14.17
+1
nč mu ni podoben
slayer2
30. 11. 2022 14.17
+2
OvcjiPastir
30. 11. 2022 13.12
+4
🤣🤣🤣🤣
Mukec
30. 11. 2022 13.03
+7
Vip za 2 minuti 🤣