Liga prvakov

Bo Modrić v sredo izpolnil željo Julianu Alvarezu?

Ljubljana, 13. 04. 2024 14.00 | Posodobljeno pred 17 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaš madridskega Reala Luka Modrić si je po prvem obračunu četrtfinala Lige prvakov proti Manchester Cityju (3:3) dres izmenjal z belgijskim vezistom Kevinom De Bruynejem, a očitno si ga je želel tudi Julian Alvarez.

Nogometaše Manchester Cityja in Real Madrida v sredo čaka povratni obračun četrtfinala Lige prvakov. Po prvem dvoboju, začinjenem s kar šestimi goli in končnim izidom 3:3, lahko nogometni navdušenci brez dvoma pričakujejo še en spektakularen dvoboj. Drugo in morda celo zadnjo priložnost za menjavo dresa s hrvaškim zvezdnikom galaktikov Luko Modrićem pa utegne dočakati Argentinec v dresu meščanov Julian Alvarez.

24-letnik je v igro vstopil kot menjava za poškodovanega Phila Fodena, po končanem dvoboju pa je bila njegova velika želja izmenjati si dres s hrvaškim vezistom. A glede na to, da je Modrić očitno že pred tem sprejel odločitev, čigava bo po tekmi njegova desetica – dres je zamenjal s Kevinom De Bruynejem – se je lahko ob trenutku prošnje po menjavi zgolj opravičil Alvarezu in pokazal, kdo bo novi lastnik majice.

A že v sredo – dvoboj bomo od 20.30 prenašali na Kanalu A in VOYO – je lahko vse drugače. Sploh v primeru, če bo po tekmi Modrić bolje razpoložen od zvezdnikov Manchester Cityja, ki imajo po remiju na prvi tekmi dobro izhodišče za preboj v polfinale.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kollerik
14. 04. 2024 19.47
+2
Odkar ni več rončija, lak za nohte ne pride več v štih.... 😁
RUBEŽ
13. 04. 2024 19.33
+1
Luka bo hitro odšel v slačilnico, ker bo slabe volje.
funkytown
13. 04. 2024 18.17
-2
Če ne bi bilo obsedenih navijačev, bi še vedno brcal kos usnja na ulici.
Caseino123
13. 04. 2024 15.34
+5
Ja, Modrić je bil močan steber po mojem mnenju najmočnejše Realove ekipe v modernem nogometu (tam po 1998 - ko sceno povsem zavzameta Ronaldo in Zidane). Kot fan Barce sem hvaležen za Barcino Tiki Taka ekipo in kmalu za tem Realovo CL ekipo. Pele je igral v Braziliji, nismo imeli možnosti res hudega rivalstva pri nas na evropskih tleh, Maradona nikoli član velikana in zaradi težav z drogami dobesedno pobrisal čez noč, ko so po vseh radiih in TV prenašali pogovore ko se je dogovarjal za dr0€o in pro&7/7vtke... 04-10,11 Angleški klubi in tudi že Barca in Real. Ampak to kar pa smo imali možnost gledat Barca vs Real, Messi vs Ronaldo je VSAK PRAVI privrženec nogometa (ne tisti ki še vedbo pravijo manekenček in palček) lahko HVALAŽEN da je imes možnost sprrmljat- na nek način kot sam nisem imel možnosti n NBA Magic vs Bird ali Jordanovih 6 prstanov, ali Tigrovih 10 let kje je bil 2 nivoja nad izredno generacijo golfistov. In mislim da pravi nogometni privrženec, če le ne gre za navijače ki jih žene politika (Katalonija vs Španija) je za vsakega to neko zlato obdobje. Oboji vemo kateri komentatorji ki ste danes 25-30 in še vedno primitivni pa vas je gnalo ZGOLJ sovraštvo, norčevanje in še vedno vas!