Liga prvakov

Barcelona dobila tekmo preobratov na Parku princev

Ljubljana, 10. 04. 2024 22.52 | Posodobljeno pred 19 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min
Avtor
Žiga Košec, Simon Valant
Komentarji
128

Po izjemno zanimivih obračunih Reala in Cityja ter Arsenala in Bayerna, sta bila na vrsti še preostala para četrtfinala Lige prvakov. PSG je na Parku princev gostil Barcelono in se opekel. Čeprav so Parižani po uvodnem zadetku Raphinhe na začetku drugega polčasa obrnili rezultat sebi v prid, je Barcelona poskrbela za presenečenje in s še drugim zadetkom Raphinhe ter rezervista Andreasa Christensena na koncu slavila z 2:3. Na drugi tekmi je Atletico Madrid z 2:1 premagal Borussio Dortmund.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Lamine Yamal je s 16 leti in 272 dnevi postal najmlajši igralec, ki je začel četrtfinalno tekmo Lige prvakov.

Tekmo so odločno začeli Parižani, ki so hitro pokazali, da bo glavna nevarnost pretila po levi strani, kjer se je gibal vselej nevarni Kylian Mbappe. A do hitrega vodstva bi v 6. minuti skoraj prišla Barcelona, ko je pri zbijanju žoge veliko napako storil Gianluigi Donnarumma. Italijanskemu vratarju je žoga ušla med nogama in odprla se je velika priložnost za Raphinho, a kaj ko je bil dovolj hiter in zbran Kang-in Lee, ki je pravočasno posredoval pred brazilskim krilnim napadalcem.

Prav Raphinha je nato v 20. minuti Barceloni priigra prvi kot na tekmi, po katerem je do strela z glavo prišel Robert Lewandowski, ki je že premagal Donnarummo, a je tik pred golovo črto žogo zbil Nuno Mendes. Žoga se je odbila na nogo Lamina Yamala, ki je poskusil z volejem, a zadel le blok PSG-ja, ki je žogo zbil v nov kot za Barcelono.

Raphinha in Nuno Mendes
Raphinha in Nuno Mendes FOTO: AP
Marquinhos je s 436. nastopom prehitel Jean-Marca Pilorgeta in postal nogometaš z največ nastopi za PSG.

PSG je moral na prvo resno priložnost čakati do 28. minute, ko je po podaji Mbappeja do strela s približno 12 metrov prišel Lee. Južnokorejski vezist je z levico sprožil močno, a preveč po sredini igrišča, zato je njegov strel Marc-Andre ter Stegen zlahka obranil.

V 37. minuti pa je Barcelona utišala Park princev, ko sta hiter napad izpeljala Lewandowski in Yamal. Slednji je s prefinjeno podajo z zunanjim delom stopala želel zaposliti poljskega napadalca, a je posredoval Donnarruma, ki je žogo želel izbiti, a jo je zelo slabo zadel in jo odbil naravnost na nogo Raphinhe, ki mu ni bilo težko zadeti praznega gola.

Za Raphinho je bil to sploh prvi gol v Ligi prvakov, Barcelona pa je po njegovi zaslugi na glavni odmor odšla z minimalno prednostjo.

A Barcelona ni dolgo branil vodstva. Manj kot tri minute igre v drugem polčasu so bile potrebne, da je PSG izenačil. Ousmane Dembele je začel akcijo PSG-ja in po odbiti podaji Mbappeja znova prišel do žoge. Nekdanji član Barcelone si jo je z lepim preigravanjem namestil na levico in hkrati iz igre vrgel Frenkieja de Jonga, nato pa z močnim strelom tik pod prečko premagal nemočnega Donnarummo.

In ni minilo veliko, ko je moral italijanski reprezentančni vratar znova moral pobrati žogo iz mreže. PSG je skoval akcijo po desni strani, kjer sta najprej lepo skombinirala Lee in Fabian Ruiz, z mojstrskim sprejemom in zaključkom pa jo je kronal Vitinha, ki je poskrbel za hiter preobrat PSG-ja. Malo je manjkalo, da bi nekaj minut kasneje mladi Bradley Barcola, ki je med polčasom vstopil v igro namesto neopaznega Marca Asensia, povišal prednost Parižanov, a mu je veselje preprečila prečka.

Xavi je na rezultatski preobrat odgovoril z dvojno menjavo. Joao Felix in Pedri sta vstopil namesto Yamala in Sergija Roberta, ki ga na povratni tekmi zaradi akumulacije rumenih kartonov ne bomo videli. Pri PSG-ju pa je namesto Lee-ja v igro vstopil Warren Zaire-Emery.

Menjave so dobro vplivale na Barcelonino igro, saj so minuto za njimi Katalonci izenačili. Pedri je z natančno podajo zaposlil vtekajočega Raphinhi, ki je z natančnim volejem premagal Donnarummo.

Tekma se je v drugem polčasu povsem razživela, pri Barceloni je imel Raphinha priložnost, da bi dosegel hat-trick, pri PSG-ju pa je do nove priložnosti prišel Dembele, a mu je veselje preprečil vratnica.

Xavi je postregel še z eno dvojno menjavo in znova zadel v polno. Namesto Raphinhe in de Jonga sta vstopila Ferran Torres in Andreas Christensen in prav danski branilec se je minuto po vstopu v igro vpisal med strelce. Ilkay Gündogan je podal s kota, Christensen pa je bil najviši v skoku in Donnarumma je bil še tretjič na tekmi premagan.

Parižani so v želji po izenačenju pritisnili in si v 84. minuti zaželeli enajstmetrovko, ko je Christensen z vlečenjem na tla spravil Vitinho, a je sodniška piščalka ostala nema. 

Luis Enrique je v igro poslal še portugalskega napadalca Goncala Ramosa, a tudi on ni mogel pomagati PSG-ju, preprečiti prvi poraz po 27 tekmah. Nazadnje so namreč Parižani izgubili 7. novembra, ko jih je v skupinskem delu premagal Milan.

Statistika PSG - Barcelona
Statistika PSG - Barcelona FOTO: Sofascore.com
Statistika Raphinha
Statistika Raphinha FOTO: Sofascore.com

SPREMLJAJ DOGAJANJE V ŽIVO

23.09

Z vami bomo znova jutri, ko bomo spremljali obračun med Liverpoolom in Atalanto

Atalanta bo v četrtfinalu Lige Evropa gostovala na Anfieldu, prenos bo od 20.45 na Kanalu A in VOYO! Lahko noč!

23.06

Za nami sta dve epski tekmi Lige prvakov

Real Madrid in Manchester City sta se v torek razšla s 3:3, Barcelona pa je v gosteh s 3:2 premagala Paris Saint-Germain

23.02
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
22.59

Raphinha je zasijal na Parku Princev

Ena izmed najboljših predstav 27-letnega Brazilca v dresu katalonskega velikana

22.58

Terenska premoč PSG-ja ni bila dovolj za ugodnejši izid pred povratno tekmo

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (128)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Vladimir.Krutov
13. 04. 2024 08.40
+3
Danes se bo veliko videlo...ali so ali niso sposobni zadržat ta nivo igre...
manucao
13. 04. 2024 09.14
+2
Se strinjam.Velja tudi za Real.Praktično ključna tekma.Zmaga prinaša po vsej verjetnosti že naslov v la ligi.
Lucky
13. 04. 2024 17.22
Dons ma idealno šanso, da sproba Roqueja in Faye od začetka. Škoda bi blo, če bi Alonso špilu. Rečmo, Fort, Faye, Cubarsi in še en zadaj. Povprečje teh 3 bi blo 18 let.
Lucky
12. 04. 2024 12.42
+6
Prosto po cripsu, lažemo sami sebe. Prosto po trendu delamo norca sami iz sebe in smo butli. Preberte si njegovo analizo kredita spodaj. Men ni nč jasn in že skoz pravim, da trend ni za številke. Sploh ne vem, kolk je zdej kredita, niti a je obrestna mera fiksna? Prej bi verjel Kolleriku.
Vladimir.Krutov
12. 04. 2024 15.25
+3
To najbolj obvlada manucao....on je strokovnjak za stadione in turiste...
Vladimir.Krutov
11. 04. 2024 19.07
+4
Čestitam....vesel za evre ki jih barca potrebuje....čestitam tudi xaviu za uspešne menjave....zamerim mu edino za lewo....daj vitor v igro....dobro tu je zmaga...mal keša je prišlo...ni še konec je še povratna.....Luc je prav napovedal....osmanu je sedla na nogo....mojr pa....mirno in potrpežljivo.....PS.....še vedno poleti menjam xavia....
265004
11. 04. 2024 20.02
+8
Vladimir niso vse sam goli..včeraj je Lewa opravil izvrstno delo,dobival duele,vršil pritisk na zadnjo linijo in nenazadnje največ pretekel od vseh 10,66km..zanimivo a ne? Težko je dati zelenca noter na tako pomembni tekmi...
Vladimir.Krutov
11. 04. 2024 20.21
+3
004...to da niso sam goli jaz vem že 40 let...bistvo je drugje....ni sam včerajšna tekma...to je ocena la lige...cope in lp.....midva bova prva šla na pivo ...če si za....bo vredi debata
265004
11. 04. 2024 21.54
+6
S tabo res z veseljem...pa resnica,kolerik,lucky...pa če sem koga pozabil naj mi nezameri..bi bilo zanimivo,pa mickico ne smemo pozabit..
Kollerik
13. 04. 2024 11.08
+2
Vladimir.Krutov
13. 04. 2024 11.49
+1
v nemčiji pri beyernu ja....v la ligi ni...
Lucky
13. 04. 2024 17.31
Nism sigurn, sam zadnjo sezono pri Bayernu je dal tm okol 50 golov, se mi zdi. Pr Barci je super nadaljeval. Po tisti izključitvi, je pa začel padat. Sploh pa po svetovnem. Zadne cajte se je mal popravu. Problem ma predvsem streli z glavo. Mene moti tisto kriljenje z rokami, kam mu nej dajo žogo. To se morjo na treningu zment, ne na tekmi. Od Xavija me pa moti to, da ga ne menja. Ni važn kk slab odšpila. Če hoče Xavi ostat, bo to mogu popravt. Privilegijev ne sme bit, če hočeš močno ekipo.
JanezBos.
11. 04. 2024 15.02
-11
No..navijačem Barce pustite malo veselja saj letos trpijo:) Seveda pa pazite na komentarje,ker vas čaka še druga tekma.V vseh tekmah je lahko še veliko preobratov.Tudi Real in City bo loterija.Ne pljuvajte po Mbapeju,ker lahko na drugi tekmi pokoplje barco....
Boris Kavčič
11. 04. 2024 15.31
+4
Kollerik
11. 04. 2024 19.30
+6
Okradeni pač trpijo. Začelo se je že kar v prvem kolu tekoče sezone. Podn
mmickica
11. 04. 2024 14.49
+7
No, to je bilo pa lepo vceraj!👍😊 Moram sicer priznat, da sem na zacetku 2.polcasa mislila, gotovi smo 🤣, ampak na sreco je bil potem PSG gotof... Bravo Barca, upam da nadaljuje v tem stilu!
Vladimir.Krutov
11. 04. 2024 20.28
+5
Mici....ni konec dokler sodnik ne odpiska....včeraj je bil mix vsega kar lahko nogomet ponudi....navijaj dalje in piši...
cripstoned
11. 04. 2024 14.06
-18
Psg slab, Koruptilona slaba...kdorkoli bo naletel na zmagovalca real/city bo svojo pot.končal ...omenjena sta premočna za vse...
Jevgenij Suhov
11. 04. 2024 14.21
+17
o, si le prilezel iz luknje…ti ti vedeževalka bela..
cripstoned
11. 04. 2024 14.50
-18
Oooo spet laganje samega sebe...o kakšnih luknjah se pogovarjamo?? Navijač reala tega pac ne pozna...na koncu sezone se štejejo padli...takrat vas kot vedno ne bo na spregled da cestitafe kraljem lalige in lige prvakov...hahahahaha...kako malo je potrebno da hejterckom reala zrastejo krile...najbolj smešno pa so te "vase" provokacije...cista nemoč, bolečina in obupanost jaz pravim...
Jake97
12. 04. 2024 09.18
+4
majstr govori o provokacijah a nezna enkrat pravilno napisat Barcelona. Kaki pacient si ti hahah
LojzekBojzek
11. 04. 2024 13.21
+12
zapirač hvala za stavo js sm dobil
Lucky
11. 04. 2024 12.43
+13
Sej pravim, jst o Barci bi lohk pisu ure, sam ne vem, če vas sploh zanima? Rečmo kontra. Če bi jo Barca mela vsaj pol ubijalsko, kot Real, pol bi včeraj iz tistih 3 na konc 1.polcajta vsej 2x zadel. Sam je zamoĉu Cancelo, pa Yamal, pa še en. Za razvajene Realovce tole ni nč, za Barco pa pomen ogromn. Uvrstitev v polfinale bi prnesla kr neki dnara. Poleti menda pride 100 miljončkov od prodaje VIP prostorov in naslednje leto še 60 miljončkov. Pa so jih komi mal več kot pol prodal. Ne vem pa kolk od tega je upoštevan v tistem planu preživetja. Še naprej bi nabiral izkušnje in bli v igri za finale. Zadaj čaka masa talentov. Tist prosti strel od včeraj, zna Faye zadet v vinkl, kot pravjo Nemci. Guilles Fernandes je poruku rekord po starosti. Prehitel je Yamala in je bil par dni mlajši registriran v B ekipo. Super talent. Darvixh tud dobr napreduje. Tega maš še kolk češ.
265004
11. 04. 2024 13.25
+9
mene zanima....sicer Barca res nima Realove kontre,to je pa tudi vse kar Real ima...Ima pa bolj kreativno vezno linijo ,kar je lepo pokazal LGBT včeraj s super podajo v prostor...Verjetno bo Xavi začel z Gundogan,LGBT in Dejong sredino in to bo super...Upam da bodo zdržal,ker ima samo Fermina zadaj in nobene menjave več...Roberto in Christensein-kartoni...Siguren pa sem ,da bo povratna zelo taktična...Če Barca zadane prva,se bo Pariz moral zelo odpreti in tam so naše šanse...
mmickica
11. 04. 2024 14.55
+11
🤣🤣🤣, LGBT...🤣🤣🤣 Cudno res, da to pusti pisat admin, P pa ne. In ja, se strinjam. Se bojim edino, da se vrnejo stare tezeve, tu mislim tiste psiholoske, ki jih mucijo v drugih tekmah ze nekaj let, ko zelijo ubraniti rezultat iz prve tekme. No, upam, da je tudi to pase.
Lucky
11. 04. 2024 15.20
+11
Hotu sem sam to rečt, da z mal boljšo kontro, bi bli že zdej čist enakopravn vsem. Cruyff je že zdavnaj reku, da sam z vrečami denarja ne morš kupit naslovov. Rabiš zravn še 10.000 uigravanja kvalitete. Barca ma trenutno tolk talenta, da glava peče. Ko bojo pršl v prvo postavo, ne bojo rabl tolk uigravanja. Sam na CB-jih je trenutno 10 kvalitetnih. Celo en Inigo, ki je eden izmed 5 najboljših CB-jev v Španiji zadnjih let, bo verjetn mogu it. Če uspejo prodat Lengleta, Desta, Garcio, dobit neki od Todiboja, pa še nekej jih je na spisku, bi lohk kupl CDM in LW. Julian Araujo bo oddelal predsezono, ker menda izjemn napreduje. Lohk se menmo tudi o zgodovini. Če bi jo tisti spodaj vsej mal poznal, ki ti očitajo, pol zihr ne bi navijal za Real. Hvala in še naprej bod aktivn. Jst vedn z veseljem preberem tvoje komentarje
Kollerik
11. 04. 2024 19.34
+9
Ne bo nobene velike zamere tudi če povratno izgubijo, vkolikor le pustijo srce na igrišču. Bo pa veliko veselja in cvenka v primeru zmage. Visca Barca!!!
igyyp
11. 04. 2024 11.52
+1
Čestitke Barci za zmago. Glede Mbapeja, PSG to ni ekipa za njega, rabiš še 9 igralcev, ki so kaj sposobni, včeraj so bili totalno nesposobni, razen tistih 10 min v 2 polčasu. Vse ostalo je bila tema. Zasluženo Barca, no je pa še drugi polčas, se lahko obrne.
Barni3
11. 04. 2024 12.32
+9
Vitinhia je uceri igral top clas, mendes tud...tko da to ni izgovor....zal ma prevelke usta...ve govori kokr nardi...me pa skrbi za real naslednje leto...vini velik ego beligham tudi...baje arda tud....in pol se mbape...ajoj
Lucky
11. 04. 2024 12.47
+7
Pa plače. Nej odigra par tekm kot včeraj.
Kollerik
11. 04. 2024 19.39
+8
Plače za Mbappeja in njegovo mamo.... Pišejo, da se je Real zapufal pri prenovi stadiona za mijardo 750 milijončkov dolgoročnega kredita + še 600 mil. za obresti. Bo še zanimivo.
Trend01
12. 04. 2024 08.08
-4
@kollerik - včasih ne vem a se delate norca iz kluba ali samega sebe. Če (ko boš) gradil hiši, kupil stanovanje v vrednosti cca. 350k+ evrov, ali boš skeširal ali vzel kredit? Real je vzel kredit v vrednosti 575M (JP Morgan and Bank of America) in nato še €225m. In kaj zato? Normalno. Štadion je razprodan. Iz 150M letnih prihodkov, bo zdaj dobil cca. 400M letnih prihodkov. S tem, da je Sixth Street and Legends že vplačal 360M. Torej? Je pa res, da so šli stroški v nebo. Zato so zaprosili za dodatnih 360M evrov kredita. In ga dobili. Torej gre matematika skozi. Kje si pa ti dobil info da bodo obresti 34% se mi pa tudi sanja ne. (600M -od 1,75B = cca 34%)
Trend01
12. 04. 2024 08.09
-2
Plača Mbappeja bo pa enak najbolj plačanim igralcem Reala. Nič več. "Mamo si domov odpelji". Vsak igralec, ki gre nekam "brezplačno", dobi bonus. Pa naj bo to mama, oče, brat, sestra...
Trend01
12. 04. 2024 08.12
-2
Aja, pa še to. Če vzameš kredit, so tu že upoštevane obresti. Ne v privat življenju, a v "business to business", je to upoštevano. Gre pa za 30 letni kredit. Štima?
Trend01
12. 04. 2024 08.14
-2
No, pa še to-. Prvi kredit je bil po obrestni meri 2,5% in drugi 1,53%. Evo, to so dejstva. Tretji, morda zadnji? Pojma nimam.
Kollerik
12. 04. 2024 19.09
+3
Trend, le kdo si dela norca? Zadnjič so nekaj pisali, mislim da na nogomanii.
Kollerik
12. 04. 2024 19.10
+1
A ni mama Fayza menedžerka sinkotu? Torej jo ne bo nihče odpeljal domov, bo kar konkretno gnjavila tam po Madridu :)
Kollerik
12. 04. 2024 19.14
+3
Citat: ,,Real Madrid bo svoj novi stadion odplačeval do leta 2053, banke bodo zaslužile pravo bogastvo! Portal The Athletic se je dokopal do internih poslovnih računov Reala iz Madrida za sezono 2023/24, ki razkrivajo veliko zanimivih številk, vezanih na megalomanski projekt popolne prenove stadiona Santiago Bernabeu. Stadion, ki ga predsednik kluba Perez vidi kot 'najboljši stadion na svetu', bo predvidoma končan konec pomladi, svečana otvoritev pa naj bi bila predvidoma organizirana nekje med koncem maja in začetkom junija. V Madridu so načrtovali, da bo stadion dokončan do konca leta 2023, vendar pa se je na koncu projekt zavlekel za približno šest mesecev. Investicija je vredna kar 1.76 milijarde evrov, kar zaradi neusklajenih obrestnih mer še ni dokončna številka. Kraljevi klub bo stadion v celoti odplačal do leta 2053, letno pa bo zanj plačeval približno 66 milijonov evrov. Madridski klub je za stadion najel tri posojila v skupni višini 1.17 milijarde evrov, na račun obresti pa bodo različne finančne institucije torej zaslužile več kot 600 milijonov evrov. Perez je prepričan, da je projekt s finančnega vidika več kot vzdržen, saj načrtuje, da bo Real na letni ravni na račun prenove stadiona zaslužil dvakrat več dodatnega denarja, kolikor bo znašal letni strošek za odplačilo dolgov.,, Nogomania, 26.3.2024!
Kollerik
12. 04. 2024 19.38
+2
Torej kredit 1.75 milijarde zajema v to vsoto še 600 milijončkov obresti ali kaj? 1.17 milijarde + 600 mil. za obresti je 1.770...?
Jevgenij Suhov
11. 04. 2024 11.31
+17
čudi me, da ob zmagi Barce ni komentarjev kripsla,halarja, zapirača&co, kako PSG ni hotel igrati, sodniki so jim spet pomagali, Enrique jim ni dovolil igrati in podobnih izjav bolj revnih v umu…samo en pokvarjen avion se oglaša v imenu vseh….boeing, spet nov nick?
Maxx365
11. 04. 2024 11.43
+12
Zdaj ko ima boeing težave z odpadanjem rezervnih delov, so tudi komentarji temu podobni.
Boris Kavčič
11. 04. 2024 10.58
+11
Xavi opravil nalogo z odliko..prava začetna postava..zaustavitev Mbapeja popolnoma uspela..pravočasne prave menjave...taktično je povozil PSG...to si moramo priznati...izjave pred tekmo pa prebrisane do konca...nasprotnika poveličuješ v favorita...bravo Xavi
Anticripstoned
11. 04. 2024 10.50
+15
cripsl javi se, ali pa se skrij za kak svoj nick ( dany75 oz borut oz zapirac oz halar oz praprotnik oz koranavrsus) javi da vem da si ok , skrbi nas zate, prosim javi se, te pogrešamo, ni fuzbal vse v življenju, so pomembnejši družina in prijatelji
Jake97
11. 04. 2024 12.12
+10
Zapirač je danes na Čopovi fehta dnar k se je včerej hvalu da bo vplačal 100e na PSG.
Kollerik
11. 04. 2024 13.07
+12
Boeing12345
11. 04. 2024 10.43
-19
Kar se pa tiče Mbappeja pa je z mislimi verjetno že drugje...
viking76
11. 04. 2024 10.50
+14
Mbakje 🤣🤣🤣🤣 a se bo pri vas tudi skrival, kot včeraj? Pojedl so ga ne pa da je z mislimi drugje, kot ga bojo žrli vsak classico
Jevgenij Suhov
11. 04. 2024 14.20
+5
tebi dobesedno manjka vijak v glavi, pokvarjen aeroplan….
mmickica
11. 04. 2024 14.56
+8
Sem napisala ze vceraj, da se bo Mabundonagumbe skrival PO tekmi.🙃
Boeing12345
11. 04. 2024 10.42
-21
Še sreča za Barcelono, da je cela ekipa PSG-ja odigrala zelo slabo. Če bi tam bil City al Arsenal bi bilo bistveno drugače v rezultatsem smislu.
Anticripstoned
11. 04. 2024 10.51
+17
viking76
11. 04. 2024 10.51
+17
🤣🤣🤣🤣 niso oni bili slabi ampak jih je barca požrla, bebček
Boris Kavčič
11. 04. 2024 10.54
+9
Maxx365
11. 04. 2024 11.27
+12
Ne se čudit zmedenim komentarjem. Boeing ima zadnje čase obilo težav z odpadanjem vrat, pnevmatik in raznoraznih drugih delov.
Kollerik
11. 04. 2024 13.07
+11
Barni3
11. 04. 2024 09.59
+14
Uceri se je skrival mbape, dans pa halar crisp in ostali haterji barce...drgac pa de ena super tekma..isto kot real city....mi je p bla vsec xavijeva poteza ko je vidu da ni yamalov dan da ga je vn potegnu...
Lucky
11. 04. 2024 10.17
+11
Zapirač mi zgleda kritičn. Mrbit bi blo dobr za njega odpret uno linijo za donacije. Jst bi dal 5,ker 1 je premal. Človk se bo spufu na Barci.
drimtim
11. 04. 2024 09.48
+12
Niso se skrivali pa so vseeno izgubili proti ekipi za katero igrajo 16letniki.
Lucky
11. 04. 2024 09.39
+13
Prvo polovico so oddelal izjemno. Sicer sem gledal tm od 37 min naprej. OK, tud mal sreče. Sam to vedn rabiš v takih tekmah in v teh dresih menda letos še.niso zgubl tekme. Postavo sm prčakval tako. Edin mogoče Roberto namest Christensena. Cubarsi, pa tud Raphinha, si dvigata ceno v nebo. Menjave je trofu polovično. Felix in Feran nista pokazala kej dost. Sta pa zato XXX in Christensen vse pokrila in nardila Xavija za genija..Drugi bote dost hvalil, zato bom jst mal o mojem videnju napak. Na sredini, odkar ni Gavija dobimo mal skokov. Tk so dobl gol. Tud če dobijo skok, gre žoga skor vedn na nogo nasprotnika. Pol pa akcija in dobimo gol. Tk k je Dembele proslavljal, si sam zato zasluži, da izpadejo. Sramota od igralca, podn od človeka. Mrbit zato, ker ga je Figo gledu. Ravn dost mu je spodrsnal, da je pršu vn izjemen strel. Drugi gol. Cancelo. Tule ga je sicer prepovedan šimfat. Nisem zihr, da njegove kvalitete v napadu, pokrivajo luknjo v obrambi? Sploh pa ne za ceno, ki jo hoče City. Ogromn blokiranih strelov, kjer je treba pohvalt Arauja. Koundeja niso nadigral, razn pri prvem golu. Je še kej za pohvalt in pošimfat, pa bi blo predolg. Kakorkoli, še eno tako, pa smo tm, kjer nas je malokdo prčakval.
manucao
11. 04. 2024 09.37
-15
Brez komentarjev o Mbappeju seveda ne gre.Drži,da je bil včeraj pod nivojem toda vsekakor ni pptrebno se delat norca.
Anticripstoned
11. 04. 2024 10.39
+10
mmickica
11. 04. 2024 14.59
+5
Drzi, sam se je malce zaj... Ampak ja, saj vsi vemo, kdo je Mbape, malo ga je pa vseeno treba ven spucat po taksni predstavi.🤣
manucao
11. 04. 2024 09.28
+8
Zaslužena zmaga Barcelone.S pametno igro so presenetoli tudi sami sebe.Po dolgem času pametna postavitev in udoben rezultat za povratno tekmo. Verjetno bo nekako takole: Dortmunt-Barcelona City-Bayern
Trend01
11. 04. 2024 09.21
-11
"Čudna" tekma. Kot, da nekaterih posameznikov ni bilo na igrišču ali niso "želeli" igrati. Mbappé, Donnarumma, Lucas Hernández, Marquinhos, Asensio, Marquinhos. Pa pri Barçi - tokrat skromni Yamal in spet Lewa. Pa de Jong in Roberto. Xavi je imel "srečno roko" z včeraj razigranim Raphinho in njegovo menjavo Christensenom. Barça je torej prišla do tako željene zmage, a - vsaj mene - ni prepričala. Tudi PSG je namreč odigral pod nivojem. Vsekakor ni odločen niti en dvoboj med včerajšnjimi in predvčerajšnjimi tekmeci. Barça ima manjšo prednost, tudi Atleti in City. A se mi zdi, da minimalno. Tudi Bayern - Arsenal bo težka.
Lucky
11. 04. 2024 10.05
+15
Tk k je čudn tvoj komentar. Men se zdi, da vleče na grenkobo. Po vsem hype-u, da si niso želel igrat? Marquinhosa si verjetn napisu 2x, zato, ker vsi vejo, da je ratu rupa zadaj. Škoda, k tm Felix ni šou na to, da ga prešprinta. Taka ekipa, da dobi gol iz 3 m, po kotu? Lewa je res mal kritičn, sploh tisti streli z glavo postajajo dost kritičn za njega. Sam ravn z Yamalom sta zrežirala prvi gol. Za nas skromne navijače Barce je to dost. A si čul, da so menda Arauja aretiral? Po ugrabitvi Mbappeja, so ga menda našl v njegovem levem žepu. Barca tebe ne bi prepričala, tud če osvojijo UCL. Drgač pa še velik veselja pri komentiranju. Sam ne popuščat. Sej znaš.
Trend01
11. 04. 2024 10.16
-6
Tudi Vini je zadnjič 2 "zrežiral". Menda. A se mu je le "usralo". Če se ti pa zdi včerajšnja Barçina igra dobra - ahmmmm. So v LaLigi dosti boljših odigrali. Sam vaša "skormnost" je pa zanimiva. Tudi proti Napoliju, Atletom... Tako, da - no, saj živite sanje. So pa od januarja formo dvignili. O tem ni dvoma.
Lucky
11. 04. 2024 10.35
+5
Za druge ne vem, ampak jst živim svoje sanje, ko jst špilam. Igra mogoče res ni bla na nivoju tvojga izbranga okusa. Rabjo pa sam še eno tako. Pol bo pa klasiko spet povedu, a so že taprau. Ne vem, zakaj Vinija omenjaš. Jst, kot igralca sm ga vedn hvalu. Sploh druga asistenca je bla izjemna.
Trend01
11. 04. 2024 10.52
-3
Asistenca je res izpada izjemna, ker je volej potem zadel. Sicer pa dokaj težka za za sam sprejem. Zakaj ga omenjam? Ker je bil "junak" tekme, čeprav je zamočil lepe priložnosti. In to sem izpostavil. Tako kot pri Barçi, ki ni odigrala posebne tekme. PSG je bil res slab. Saj lahko priznaš, kajne? Tudi XAvijeva taktika je bila kot na vseh zadnjih tekmah, ko je imel te igralce na razpolago. Izšlo se jim je. In izkoristili so ponujeno. To je za čestitat. Tu ni debate. Real je imel možnost za 3-1 in 4-1, a ni izkoristil ter fasal 2 gola. Treba znat izkoristit.
Maxx365
11. 04. 2024 11.35
+8
Zdej tu sta dve možnosti. Ali je bil res PSG tako slab kot praviš, ali pa ga je Barca taktično nadigrala in mu ni pustila kaj dost igre. Običajno hejterji Barce po njeni zmagi vedno poudarjajo prvo možnost, torej da vedno nasprotniki slabo igrajo, ko Barca zmaga. Res zanimivo razmišljanje, ki ga opažam že dalj časa.
265004
11. 04. 2024 13.34
+8
kakšna čudna tekma??Tekma je bila vredna četrtfinala lige prvakov...Vsaka tekma je drugačna,tako taktično kot po priložnostih in napake igralcev in učinkovitost dosežejo končni rezultat..Najbolj močna je pa "niso želeli igrati"..Kaj sem se narežal...Igralci in klub že celo kariero lovijo naslov v LP,oni pa "niso želeli igrati"...Kaj pa če so samo taktično in mentalno pregoreli?PSG sploh ni bil slab,bil je samo taktično nadigran...Mbappeja sta vseskozi podvajala dva igralca,igrali so na preskok igro preko Ter Stegna in Cubarsija do Lewe ki se odlično gradi in zadržuje žogo in Barcina sredina je kontrolirala tekmo...Zakaj je Enrique zamenjal Leeja se lahko vprašamo,ker mu je takrat igra razpadla?Zakaj ni začel z Kolo Muanijem?In najbolj pomembno kar ni nihče napisal,jaz pa trdim da bo na povratni težko je bilo neigranje Hakimija...On je zelo nevaren po svoji strani in s tem širino dobi tudi Mbappe...Tako da odločenega ni še nič,Barca pa ima rahlo prednost...
Trend01
12. 04. 2024 08.47
@maxx - nikoli nisem bil hejter. Razen do Lazia.