Nogomet

Slovenske nogometaše z mislimi na Švedsko prišel pozdravit tudi Iličić

Brdo pri Kranju, 31. 05. 2022 10.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
STA, A.V.
Komentarji
8

Slovenska nogometna reprezentanca je v dozdajšnjem delu priprav pred prihajajočo kvalifikacijsko tekmo proti Švedski v Ligi narodov opravila štiri treninge. Igralci so prvič trenirali v Nacionalnem nogometnem centru Brdo, kjer je vadbo spremljal tudi Josip Iličić.

Kot so zapisali pri Nogometni zvezi Slovenije (NZS), Josip Iličić trenutno še ni dovolj pripravljen, da bi na igrišču pomagal reprezentanci, je pa z obiskom razveselil reprezentančne kolege in pripomogel k dobremu vzdušju na treningu.

Dobro je bil razpoložen tudi Domen Črnigoj, ki se veseli dokazovanja proti tekmecem v ligi B Uefine Lige narodov. "Veseli in ponosni smo, da smo se prebili v višji rang tekmovanja in imamo priložnost igranja s tako uglednimi tekmeci. Skušali se bomo dokazati in obstati v tej skupini," je dejal nogometaš Venezie, ki je sicer to sezono z beneškim klubom izpadel iz serije A.

Najboljši slovenski nogometaš zadnjih let, Josip Iličić, je prišel pozdravit svoje reprezentančne kolege, ki se v teh dneh pripravljajo na skorajšnji začetek novega cikla tekem v Uefini Ligi narodov.
Najboljši slovenski nogometaš zadnjih let, Josip Iličić, je prišel pozdravit svoje reprezentančne kolege, ki se v teh dneh pripravljajo na skorajšnji začetek novega cikla tekem v Uefini Ligi narodov. FOTO: Damjan Žibert

"V treh dneh smo opravili štiri treninge, toliko jih bomo še do tekme. Tokrat imamo več časa za uigravanje kot običajno. Mislim, da bi se to moralo poznati tudi na tekmi. Pred nami je zahtevna reprezentančna akcija, ki prinaša kar štiri tekme. Ritem bo naporen, vendar zaradi tega ne bi smelo biti večjih težav," je razmišljal Črnigoj.

"Vemo, kakšen sistem igrajo Švedi in od kje pretijo nevarnosti. Vse ekipe, s katerimi se bomo merili, so zelo kakovostne. V vsakem primeru mislim, da moramo razmišljati predvsem o sebi, da čim bolje odigramo in osvojimo čim več točk," je še dejal Primorec.

Podobnega mnenja je tudi Sandi Lovrič, ki bo poleti zamenjal delodajalca, saj se iz švicarskega Lugana seli v sosednji Videm k Udineseju. "Čakajo nas težke tekme, vendar gremo na zmago. Moramo biti pripravljeni in se boriti, da izvlečemo maksimum. Treniramo dobro."

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mateo Charles von Pavlovi?
01. 06. 2022 11.54
Sale pa, Oblak je na golu. Iliciic ne moreta se primerjati, ker igrata čisto v mrki drugi poziciji.
hanss
31. 05. 2022 13.26
-3
kdo je že to.
Pa kaj
31. 05. 2022 12.52
+2
Ilicic ni najboljši Slo igralec zadnjih let.. To je Jan!!
User792410
31. 05. 2022 14.12
+2
Tehnično imaš sicer prav, ampak ve se, da ko je govora o najboljših igralcih, da nima nihče v mislih vratarjev. Zato je tudi UEFA (šele) pred 3-4 leti za vratarje v sklopu podelitve zlate žoge uvedla posebno nagrado, ki je poimenovana po edinem vratarju, ki je v zgodovini dobil zlato žogo, to pa je Lev Jašin.
RedRooster
31. 05. 2022 12.39
-2
Kek, Mijatović, tekme brez navijaške evforije (nerešen spor z navijači), mrzlokrvni igralci brez tehničnega znanja, nacionalna RTV si ni priborila prenosov nacionalne ekipe (verjetno rabijo denar za plače 2000 zaposlenih), vse to me odbja; da pa bom za 20EU gledal tišino, kako se igralci med seboj pogovarjajo, ne hvala...Če lahko derbi v MB ali MS razproda stadion, pomeni, da gledalci imamo interes za nogomet, nekaj je hudo narobe v NZS, ker vem, da nihče ne zameri igralcem, če izgubijo, pač imamo, kar imamo, da pa se v nacionalnem dresu sprehajaš po igrišču zaradi manjka moči, pa je bedno.
Lope
31. 05. 2022 12.23
+1
Ibrahimović še igra za Švede?
Oliguma
31. 05. 2022 12.11
-1
A zlatko pa rudonja se igrata?
mikica247
31. 05. 2022 11.45
+4
Keka nagnat, pripeljat Katanca, bo vsaj zanimivo na tiskovkah. Zdaj še tam ni več, ker tisto kar govori Kek lahko že jaz danes povem kaj bo rekel po naslednji tekmi.