Slovenija ima talent

Domen Kljun: Povpraševanja prejema tudi že za leto 2025

Ljubljana, 09. 12. 2023 12.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ribničan Domen Kljun, ki je na Slovenija ima talent nastopil po zaslugi žene Nine – prav ona ga je namreč prijavila, je že na avdiciji navdušil, po odličnem polfinalnem nastopu pa se zdaj pripravlja še na finale. S tem, ko je stopil na oder pred žirante, pa priznava, da se je zanj odprl popolnoma nov svet.

Domen Kljun
Domen Kljun FOTO: POP TV

"Največ je odziva na Facebooku, na Instagramu pa sem bolj na novo," pravi Domen Kljun, ki po nastopu na odru Slovenija ima talent začenja okušati, kako je biti prepoznaven. "Dobivam prošnje, sporočila, predvsem za nastope za poroke," je zaupal. Medtem ko si nekateri želijo zagotoviti, da bi na njihovi poroki pel v prihodnjem letu, je nekaj tudi takšnih, ki si želijo svoj termin zagotoviti že za leto 2025. Ker je to zanj nekaj bolj novega, programa, kaj vse bo pel, še nima izdelanega, je pa, kot pravi,  želja mnogih, da bi zapel tudi pesem z avdicijskega nastopa. "Imam v načrtu tudi eno presenečenje, ko naj bi zapel to, kar sem pel na avdiciji," je zaupal in dodal: "Drugače pa res nimam še niti seznama, kaj vse bom pel na porokah." Domen je še zaupal, da na nastopih ne bo sam – nastopa v duetu s svakom, ki igra kitaro in poje. "Res so se mi odprla vrata," ugotavlja. "Že po avdiciji je bilo kar noro, zdaj, po polfinalnem nastopu, pa še bolj." 

Domen se v zadnjem času intenzivno pripravlja na finale. Pesem, ki jo bo zapel na finalnem odru, je doslej zapel le pred ženo in svakom. Pevskega nastopa sicer načeloma ne vadi pred drugimi, ampak največkrat sam. "Drugače pa največ pojem v službenem avtu – tam imam največ časa," se je pošalil pevec, ki se sicer ukvarja z nabavo in prodajo suhe robe. 

Ko se spomni prvega nastopa, ne more mimo treme, ki ga je skoraj ohromila, preden je začel peti. "Ko sem čakal na avdicijo, še nisem vedel, kaj me čaka, zato nisem bil tako živčen. Na pripravah, tik preden sem stopil na oder, pa je bilo neverjetno," se spominja. Pred drugim, polfinalnim nastopom, ni bilo nič lažje. "Vse do srede, ko smo imeli vajo, je bilo napeto," je priznal, potem ko je vse skupaj steklo, pa ga je tudi trema malce minila. "Ko smo šli parkrat čez, je bilo lažje, v nedeljo, ko je bil polfinale, pa sem komaj čakal, da stopim na oder in da bo vse mimo, da vidim, kako se bo razpletlo." Nad rezultatom je seveda navdušen in pravi, da se zdaj že zelo veseli finala. "Tudi zato, da spoznam vse druge finaliste. Tudi to se mi zdi pomembno," je povedal. Pozna le nekaj tistih, s katerimi je bil skupaj na avdiciji. "Ostalih pa ne poznam in že komaj čakam, da vse spoznam," se veseli novih poznanstev in izkušenj.  

Domen je sicer po polfinalni oddaji že napovedal, da želi v finalu pokazati še več in občinstvo še bolj očarati. "Finalna točka bo zajela vse moje pevske sposobnosti," je tedaj napovedal in dodal, da bo točka pevsko najzahtevnejša od vseh njegovih treh nastopov na Talentih.  

Na zamudite naslednje oddaje Slovenija ima talent v nedeljo ob 20. uri na POP TV. Zamujene oddaje si lahko vedno ogledate na VOYO. 

Slovenija ima talent
Slovenija ima talent FOTO: POP TV
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

osiveli_ritmični_gimnastik
10. 12. 2023 08.44
-2
matr to ba po čagic, na katerim bo prepeval šestim ljudem v kleti
G. Papež
09. 12. 2023 21.01
+2
Poroka 2025? Hahaha, odpovedi so realne.
inside1
09. 12. 2023 16.34
+5
to je podobno talentu, ne pa kaki profiji, ki se notri kažejo. mu privoščim zmago.
Anion6anion
09. 12. 2023 15.43
+2
A za leto 2035 bo na razpolago ? Bi ga gasilci najeli za veselico.
rogla
09. 12. 2023 14.14
+0
No, pa saj ni tak biser!
rokololo
09. 12. 2023 12.30
+12
Za 2026 je še kaj na voljo? Končno enemu uspel velik met kot Taylor Swift. Bravo!