Domača scena
Oglas

Enfusion 3 finale: 'Trial of Gladiators'

Ljubljana, 28. 11. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Prvič v Sloveniji resničnostni šov Enfusion v Hali Tivoli, 2. december, ob 18.00. Zaradi velikega zanimanja navijačev iz tujine, POZIVAMO VSE SLOVENSKE NAVIJAČE, DA PODPRETE SLOVENSKE BORCE !

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Hala TIVOLI, 2. december 2012, ob 18.00

Resničnostni šov borilnih veščin ENFUSION po pravilih K-1 je pred koncem tretje sezone, ki se tokrat odvija v kategoriji do 85 kilogramov. Na preizkušnjo se je podalo 18 gladiatorjev, zdaj pa so ostali le štirje najmočnejši. Štirje, ki so preživeli test Ohridskega amfiteatra in se uvrstili v veliki finale. Finale, ki ga bo gostila Slovenija, natančneje ljubljanska Hala Tivoli. Zaradi velikega zanimanja navijačev iz tujine
POZIVAMO VSE SLOVENSKE NAVIJAČE, DA PODPRETE SLOVENSKE BORCE !

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:
Gladiatorji finala so: Armenec Sahak Hak Parparyan, trenutno najboljši borec na svetu v tej kategoriji; Američan Andrew Tate, visoko samozavestni in že nekaj časa nepremagljivi (nanizal je 18 zaporednih zmag, vse z knockoutom); Škot Ritchie Hawking, izjemno nevarni kot največje presenečenje šova; ter nihče drug kot naš najboljši in slovenski tajski boksar z največ trofejami Franci Grajš.

Franci, ki je na poti do velikega finala s knockoutom v drugi rundi ustavil Belgijca Michaela Kongola in pozneje premagal še enega izmed glavnih favoritov Wendella Rocheja, se bo v prvem dvoboju velikega finala pomeril prav z najboljšim. Čaka ga Armenec Parparyan. Na drugi strani se bosta spopadla Tate in Hawking. Po dvobojih bo bolelo, oteklo, borci bodo lovili sapo, a preizkušnje ne bo konec. Zmagovalca polfinalnih dvobojev bosta morala v ring spet vstopiti še isti večer in zmagal bo tisti, ki bo imel večjo lakoto, večjo željo in večjo moč vizije.

Čeprav se bo vse vrtelo okrog štirih zvezd večera, pa ne bo nič manj zanimivo v drugih dvobojih, ki bodo obogatili večerni program. Med bivanjem na Ohridu so bili borci razdeljeni v štiri skupine pod poveljstvom štirih ženskih kapetank. To so Američanka Lindsay Scheer, Britanka Lucy Payne, Nizozemka Denise Kielholtz in Maročanka Chajmaa Bellakhal. Gre seveda za izkušene borke, ki spadajo v sam vrh kategorije do 60 kilogramov. Katera je najboljša, bomo videli v turnirju ženske četverice.

Seveda Franci Grajš ni edini slovenski borec, ki bo nastopil v tem večeru gladiatorskih spopadov.
Jasmin Becirović prihaja v Tivoli na maščevanje Wendellu Rocheju. Prav tako bodo nastopili trije naj trofejnejši slovenski borci v muay thaiu Mirko Vorkapić, Tadej Toplak in Gregor Smole.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Velika svetovna organizacija ENFUSION, pod okriljem katere poteka tudi šov Enfusion, je pustila gladiatorjem, da si izborijo čast. Seveda čast pripada le izbranim, vse drugo so sence in prah.

Uvodni dvoboji – WMC – muay thai
• MIRKO Vorkapić do 70 kg
• GREGA Smole do 75 kg
• TADEJ Toplak do 86 kg


Dvoboji: ENFUSION 3 – FINALE – do 85 kg po pravilih K-1
1. Chajmaa Bellakhal (Mar) vs Lucy Payne (ANG)
2. Denise Kielholtz (NZ) vs Lindsay Scheer (ZDA)
3. Andrew Tate (ZDA) vs Ritchie Hocking (ŠKO)
4. Franci Grajš (SLO) vs Sahak Parparyan (ARM)

5. Wendell Roche (NZ) vs Jasmin Bečirović (SLO) * prestige fight

6. FINALE ženske
7. FINALE moški

POZOR !
Vsako sredo ob 23.15 na TV3 medias in 39 svetovnih TV postajah: ENFUSION reality show
“TRIAL OF GLADIATORS”, 18 najboljših borcev sveta.

Vstopnice!

Več informacij:
www.scorpion-gym.si
www.fighter.si

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1